Om os

OM OS

B-OPC er et agilt og innovativt IT-firma, som sætter vores medarbejderes kompetencer til rådighed for vores kunder.


Vi tror på at vores medarbejderes faglighed, erfaring samt engagement vil sikre den bedste rådgivning indenfor IT, den bedste udvikling af IT-løsninger samt de bedste konsulentydelser indenfor IT til dig som vores kunde.

MISSION STATEMENT


    B
-OPC er leverandør af IT, IT- rådgivning og IT- konsulentydelser til en bred vifte af forskellige brancher. Det er B-OPC’s mål, at levere efter de højeste internationale standarder og ved brug af ”best practices” indenfor softwareindustrien.


 

B-OPC deltager i udvikling, etablering og optimering af IT, som sikrer vore kunder de mest optimale forretningsmæssige fordele.

 

B-OPC leverer den bedst mulige løsning til den enkelte virksomhed på grundlag af vores mangeårige erfaring, ekspertise og brug af egne og eksterne IT- produkter og udstyr.

 

B-OPC stiller sin knowhow og service til rådighed for langtidsholdbare kunderelationer og er altid klar til at yde det ekstra, som gør, at vore kunder får de bedste resultater.

MARKEDSSEGMENT

B-OPC’s typiske kunder er at finde indenfor industrivertikalerne: Food and beverage, Automotive, Healthcare, Manufacturing, Engineering og Electronics.


For at kunne tilbyde IT konsulent tjenester og/eller sælge vores produkter til ovenstående brancher er det vigtigt, at vores kompetencer kontinuert holdes up to date. Derfor har B-OPC siden starten været 100% fokuseret på at anvende Microsofts teknologi stack og har derfor også indgået partnerskab med Microsoft, som giver os adgang til de nyeste teknologier som Microsoft tilbyder.